1 legging –> 7x in de mix

1 legging –> 7x in de mix

Deze week zetten we een product in de spotlight… je had het misschien al zien aankomen omdat hij de afgelopen dagen wat vaker voorbij kwam op Instagram. No vacancy… De zwarte legging van Sproet & Sprout. Een legging in de mix.

Omdat de legging zwart is, is hij, natuurlijk, makkelijk te combineren met van alles en nog wat. Maar door de all-over print is hij niet gewoon zomaar zwart. Het geeft een stoere twist. Het zwart is overigens niet helemaal diep zwart, ook wel asphalt genoemd.

Deze legging, gemaakt van een rijke rib jersey stof is gemaakt in India maar ontworpen in ons eigen kikkerlandje door de ontwerpers van Sproet & Sprout.

Authentic, sfeervol, energetisch en bewust. ‘Verre van perfect is voor ons perfect. Plezier hebben in alles wat we doen. Hoogwaardige en tijdloze ontwerpen. Een lach op jouw gezicht’. Aldus, Sproet & Sprout.

Het broekje heeft een elastieke zwart band aan de bovenkant en grote boorden bij de enkels.

Zie hier de combinatie’s en SHOP THE LOOK!!

Valt het je op dat elke mix hetzelfde setje sokken heeft?? De sportieve rode sokken van MPdenmark doen het heel goed bij deze legging en je shopt ze al voor €7,-. Een goede toevoeging om de setjes af te stylen.

En ohhwja… Ee leuk weetje –> De legging, en veel van de andere items op de foto’s, zijn al verkrijgbaar vanaf maat 62-68. Superleuk om kadoo te doen toch??

X Mayella

Legging: https://www.ditz-kids.nl/product-page/legging-no-vacancy-aop-asphalt

Sokken: https://www.ditz-kids.nl/product-page/sporty-socks-1

#legging #novacancy #indemix #kinderkleding #baby #dreumes #peuter #kleuter #webshop #onlinewinkelen #uniek #unisex #stoer #trends #trendykids #kraamkadoo #cadeautje #babyshower #bijzonder #ss19 #voorjaar2019 #voorjaarskleding #sweater #tshirt #cardigan #vest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *