MAYELLA

Mama van annelot

Rommelkont

Samen met Martijn

DOEN

Kan ik dit wel??

2 voeten aan de grond

Schermopname (92)

Eerlijk… Mode en kids gerelateerd heb ik geen achtergrond. Ja, ik ben moeder… van Annelot (2016). Ik ben wel altijd graag bezig, creatief bezig… Kleuren, stoffen, interieur, knippen en plakken, tekenen, kringloopwinkels bezoeken, koken (ook een vorm van creativiteit, toch?).

Ik heb een opleiding gevolgd waar ik veel deed met etaleren, interieur, meubelontwerpen, schilderen, behangen, restaureren, tekenen, heel veel tekenen, plakken en knippen. Dat was een heerlijke tijd!! Omdat ik daarvoor ook al mijn all-round kappers diploma gehaald had was het na die creatieve opleiding erg gemakkelijk om toch voor mezelf te beginnen als ambulant kapster. Er was veel vraag naar en het liep heel goed. Sinds twee jaar heb ik mijn kapsalon aan huis wat ook supergoed gaat maar toch knaagt er altijd wat… ik wilde iets, iets anders, iets nieuws, iets creatiefs.

Sinds de geboorte van mijn dochter zie ik hoeveel leuks er te koop is op het gebied van kinderkleding. Een vriendin wees mij op verschillende groepen op Facebook waar moeders tweedehands de leukste merken aan elkaar verkopen. Zo begon ik het steeds leuker te vinden om op het net te speuren naar bijzondere unieke merken. Met als gevolg dat ik regelmatig achter de oude naaimachine van mijn moeder ging zitten en ook zelf broekjes of beddengoed maakte… Een nieuwe passie werd geboren.

Het blije, trotse-mama gevoel dat ik ervaar als ik die kleine minimensjes in die toffe unieke outfits zie rond paraderen gun ik jullie allemaal. En de mooie merken die ik dan ontdek wil ik het liefst allemaal met jullie delen. Dus daar ontstond het idee… DITZ kids, een webshop.

Maar dan niet zomaar een webshop… Ik vind het belangrijk dat de kleding een eerlijke weg heeft afgelegd. Verantwoorde producten die op een duurzame manier worden geproduceerd. En daarnaast moet mijn shop een bepaalde sfeer uitstralen. Het moet een soort van lookbook zijn, een tijdschrift!!

De merken die daarbij horen moeten wel iets te vertellen hebben of iets bijzonders bezitten. Zo heeft ieder label zijn eigen verhaal. (Nieuwsgierig geworden?? Klik dan eens op de logo’s van de merken onderaan deze pagina en maak kennis met de wereld achter de kleding.)

Blije kinderen, spelende kinderen… gewoon zoals kinderen zijn. Gekke uitspraken en gerelateerde artikelen die interessant zijn voor jullie. Ik hoop dat jullie hier inspiratie vinden en het heerlijk vinden om zo nu en dan eens lekker rond te snuffelen.

En ohhja… de naam DITZ… dat is een ideetje van mijn man. Het is een deel van zijn/onze achternaam Ditzel. ALL YOU NEED IS LESS !!

Ps. Heb jij iets leuks te vertellen en denk je dat het aansluit bij de doelgroep van de shop?? Neem dan gerust contact met mij op. Misschien kunnen we samen een leuk artikel creëren.