AnalysED

De unisex kinder kledinglijn van Analysed heet analysED. oftewel… analyse en dergelijke. De gehele collectie is unisex, dat betekend te dragen door zowel een meisje & jongetje! Gender neutraal, roze is het nieuwe blauw

Wij ontwerpen & maken, met name katoenen, comfortabele sweaters, t-shirts, longsleeves, shorts, sportieve broeken & knuffels. Creëer je eigen combinaties, want onderling zijn de items goed met elkaar te combineren. Mix & Match! De kleding en de prints zijn ontworpen, getekend & gezet door Anne-liese en alles is handgemaakt in samenwerking met een Nederlands naaiatelier.
Elk item is uniek in zijn soort, er is namelijk geen gelijke van, mede door het handmatig printen.

​De kleding maken wij in de maten 74/80, 86/92 en 98/104. De artikelen zijn met zorg gemaakt; was het item liever niet heter dan 30-40 graden voor het mooi houden van de print, vermijd de droger en strijk het kledingstuk binnenstebuiten op de laagste stand.
Er is verschil in plaatsing en dikte van de print, dit heeft te maken met het met de hand zeefdrukken. Dit maakt sommige prints tot een vintage look en het item uniek!

Wij doen ons uiterste best alle stof op te maken, van de restjes maken wij oa knuffels/speeltjes.

Fairtrade, comfort en het gebruik van bio katoen staan bij ons hoog in het vaandel!

​Dus ben je opzoek naar een bijzonder, origineel en uniek item…. AnalysED.