De eerste dag online… Hoe verloopt nou zo’n dag??

Zoveel reacties en berichtjes gekregen… ik ben er verbaasd van. Iedereen is nieuwsgierig hoe zo’n eerste dag ‘online’ dan verloopt en iedereen feliciteerde me. Die aandacht was wel het laatste wat ik verwacht had, maar wat leuk!!

Zo’n eerste dag, ik zal het jullie vertellen: De afgelopen week heb ik veel tijd besteed aan alles nakijken, perfectioneren en afmaken. Laatste producten fotograveren, bewerken en aan de shop toevoegen.

Vrijdagavond stond ook gepland als een avondje werken. Aangezien Annelot die dag bij opa en oma was en die heel graag nog even pannenkoeken met haar wilde gaan scoren, stelde Martijn voor om samen even sushi te gaan eten. Mijn hoofd ontplofte van alles wat ik nog wilde doen maar vond het toch een goed idee. Even rust, telefoon aan de kant, wijntje erin, ontspanning. Om dan vervolgens vanavond de laatste dingen af te ronden achter de laptop. Dus zo gezegd zo gedaan. En natuurlijk spraken we aan tafel alleen maar over de shop… maar goed, het wijntje deed ontspannen en de sushi was heerlijk. Thuis gekomen kroop ik voor de desktop en paste de laatste dingen aan. Mijn kleine-dingen-to-do lijstje was best nog wel heel lang. En een heleboel kleine dingen nemen al gauw veel tijd in beslag. Ik had me voorgenomen vanavond laat de shop online te zetten zodat ik morgenochtend niks meer hoefde. Het was precies 00:00 dat ik tegen Martijn zei, hij is online!!

Ik was bekaf dus slapen was geen probleem. Bij ontwaken was de vraag, hoe ziet de dag eruit, wat gaan we doen vandaag?? Ik merkte dat ik in mijn hoofd alweer overuren aan het draaien was, het was gewoon best spannend. En nee ik verwachte absoluut geen weekend van pakketjes inpakken ik weet inmiddels wel dat het zo niet werkt. Ik was vooral bang voor fouten, dingen die niet zouden werken of dingen die ik vergeten was. Maar gelukkig begreep ik dat ik het gewoon los moest laten. De shop is online, hij bestaat. Het meeste is klaar dus ik ‘moet’ nu even niks. Okee…. ‘zullen we dan maar even ergens een taartje gaan eten?? Om het te vieren?’ Vroeg ik aan annelot en Martijn. Die beide nogal enthousiast ‘ja’ riepen. Ok, eerste even onder de plomp dus. Toen schoonpaps belde dat hij even koffie wilde komen drinken werd het, ‘dan gaan we even taart halen’. En toen we ineens getoeter in de tuin hoorde werd het, ‘de taart word gebracht’.

Vriendjes met toeters en taart om het ‘online zijn’ te vieren, wat een verassing!! En vervolgens schoof schoonpaps aan, ook met taart… jummiieee!! Ineens was er een ‘feestje’ en schoof er nog wat familie aan om te helpen met de taart.

Ja, natuurlijk keek ik ondertussen best heel vaak op mijn telefoon… Via de webshopbuilder krijg ik automatisch een melding als er een bestelling geplaatst wordt en Google analytics bezorgde me de zenuwen als hij mij vertelde dat er momenteel 8 personen aan het snuffelen waren in de shop. Maar ook dat probeerde ik los te laten. Ik heb er geen invloed op, dus gewoon loslaten… afwachten, en dat deed ik dus ook.

Toen de rust eenmaal weer wat was terug gekeerd deden we nog wat boodschappen, wat huishoudelijke klusjes en was de dag al snel om.

Status na dag 1: Een heleboel felicitaties, lieve reacties, een kaart in de bus, 2 taarten, 5 bestellingen en (een beetje uitgeput) op de bank in slaap gevallen.

Het was een mega leuke dag!!

En is het werk nu gedaan?? Nee, zeker niet, Ik heb nog een aantal leuke plannen voor de toekomst die ik langzaam aan ga uitwerken. Ondertussen komt komende week MOVE online op DITZ en zal halverwege maart OneDayParade ook nog aanschuiven!! Eind maart komt er een fotoshoot waarin jullie alle merken gemixt gaan terug zien… je snapt het al, ik zal me zeker niet vervelen ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹๐Ÿคญ๐Ÿ˜˜

ps… We eten nog steeds taart!!

#onlineshop #online #opening #lancering #kinderkleding #babykleertjes #webshop #taart #felicitaties #bestellingen #gezelligheid #ietstevieren #familie #vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *