Foto’s schieten!! Wat een feestje…

Wat een ochtend was het… afgelopen vrijdag!! Ik had een fotoshoot gepland. Een shoot zodat ik alle merken uit de shop met elkaar kon mixen. Leuke kindjes die ze showen en een top fotograaf die het allemaal vast zou leggen. In eerste instantie zou dit in februari al plaatsvinden maar omdat ik nog niet alle collecties binnen zou hebben heb ik het toch verplaatst.

Eind maart, ik hoopte op mooi weer. Of in ieder geval droog weer en niet te koud. Die kids moesten immers wel in zomerkleding naar buiten. Verschillende locaties heb ik bekeken maar heb uiteindelijk gekozen voor de achtertuin van mijn vader. Die heeft leuke plekjes genoeg zei de fotograaf en omdat dit voor mij en de kids ook de eerste keer was leek het me fijn. Een kleinere ruimte, beetje beschut en een binnen waar we de kids om konden kleden.

De dagen voorafgaande ben ik druk geweest met combineren van de items. Zoeken naar een leuke mix. de inhoud van het kledingrek heeft nogal wat gewisseld. Ik kan je vertellen ik was best een beetje gespannen. Gezonde spanning… maar toch wel spanning!! Haha ik kende iedereen maar toch, ik moest het regelen, organiseren… ik hoopte zo dat de kinderen zich op hun gemak zouden voelen. Dat was het aller belangrijkste!!

Het weer was goed, heel goed… droog, zon, misschien zelfs een beetje teveel zon (het is ook nooit goed heh) en zo’n 14-16 graden. Rond 10 uur druppelde iedereen binnen. Alle kids waren wel een beetje verlegen, schattig!! Iedereen kijkt even om zich heen vanaf mama’s schoot maar langzaamaan hadden de meeste er wel zin in. De eerste twee jongens gingen gekleed naar buiten en daarna werd het hectisch… voor mij dan heh!! Ik merkte dat ze zich allemaal wel meer op hun gemak gingen voelen en de meeste vonden het dan ook prima om omgekleed te worden en daarna naar de fotograaf toe te stappen die buiten rondjes door de tuin liep.

Ilse liet de kids lekker spelen en schoot tussendoor een heleboel mooie plaatjes. De iets grotere kids vonden het oprecht heel leuk en gingen er soms helemaal voor staan… wat hebben we soms gelachen. Het zonnetje zorgde voor een aangename sfeer. De kids waren lekker aan het spelen, soms alleen soms met elkaar. Ook de kinderen die elkaar voorheen nooit gezien hadden zochten elkaar nu op. Wat werkt dat toch leuk heh, kinderen onder elkaar! Sommige kwamen tussendoor nog weer even naar binnen voor een graai in de snoeppot, een nieuwe outfit of een slok drinken. En hup daar gingen ze weer. Aan het einde nog even een kleine groepsfoto was niet helemaal een succes… ze waren inmiddels zo op hun gemak dat er geen tijd meer was om even rustig bij elkaar te gaan zitten… ach, ook helemaal niet belangrijk.

2 uur later… het staat erop!! Ilse toonde een tevreden glimlach en vertelde dat ze ruim 3000 foto’s geschoten had…. jiehaaaa… het zit erop, het is gelukt!!

Alle kleding weer netjes op gevouwen of opgehangen op het rekje. Ook de kleding was er haast ongeschonden vanaf gekomen, supergoed!! Ik ben heel tevreden… nou dat is eigenlijk nog zachtjes uitgedrukt… Ik ben mega blij!! Superveel leuke foto’s, betekent heel veel inspiratie voor jullie en mooie plaatjes voor op de webshop!! YES

De middag stond bij mij in het teken van salon werkzaamheden. Ja, ik moest even schakelen. Na het avondeten bekeek ik de preview kiekjes die Ilse mij doorstuurde… met een hele grote glimlach lag ik op de bank. Ik geloof dat ik rond 21:00 al in slaap ben gevallen… uitgeblust!! Wat een leuke dag 😁☀️

#kinderkleding #kinderkledingshoot #fotoshoot #kids #kidsfashion #onedayparade #littlehedonist #mpdenmark #sproet&sprout #blotebenen #ss19 #zomer #lente #voorjaar #kidswear #kidsfashion #kindersokken #ditzkids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *