Foto’s van Ilse

Zoals jullie al eerder gelezen hebben, hebben we twee weken geleden een mega leuke fotoshoot gedaan met 10 kids en een superlieve fotograaf. Langzaam aan ontvang ik steeds meer toffe plaatjes die tijdens de shoot geschoten zijn.

In deze blog wil ik aandacht besteden aan onze fotograaf van die dag… Haar naam is Ilse… ik ken haar nog van groep 1 en 2, toen zaten we bij elkaar in de klas en waren we vriendinnetjes. Grappig dat je elkaar later dan weer tegen komt toch?!

Ilse heeft haar baan opgezegd en is voor zichzelf begonnen als fotograaf. Ze doet veel familie fotografie en natuurlijk kinderen. De DITZ fotoshoot was een superleuke opdracht voor haar maar ook mij is het goed bevallen. Ze is iemand waar je goed afspraken mee kan maken en ze denkt erg goed mee. Bekeek de locatie met een kritisch oog en begreep heel snel wat mijn wensen waren.

Omdat ik tijdens de shoot veel bezig was met het omkleden van de kids en dus niet veel buiten ben geweest bij het foto schieten heb ik naderhand een aantal moeders om een recensie gevraagd:

*Mama Loes: “Mayella vroeg mij een tijdje geleden of Noah, mijn zoontje van 3, het leuk zou vinden om mee te doen met een fotoshoot voor Ditz-kids. Hij had het nog nooit gedaan maar Mayella zei dat het op een speelse manier zou gebeuren. Dus waarom niet proberen?

En wat was het een leuke en gezellige ochtend! Ilse nam de tijd en liet de kinderen lekker hun gang gaan. Er was een fijne en gezellige sfeer. Noah heeft genoten! En zijn moeder ook.”😉

*Mama Kim: “Ilse was erg leuk met de kinderen, ze bracht ze snel op hun gemak, ze maakt hele mooie spontane foto’s, de kinderen liet ze lekker hun gang gaan en ze wist vervolgens precies het juiste moment vast te leggen, dus geen geposeerde foto’s. Een aanrader!”

* Mama Sharone: “Wat een leuke fotoshoot hebben wij gehad! Ilse stelde de kinderen erg op hun gemak. Poseren voor de grote kinderen en lekker spelen voor de kleine kinderen. Het poseren voor Jop was super leuk, hij had er echt schik in. Ilse gaf veel complimentjes en was enthousiast. De kleine Sam van 15 mnd had ook heel veel lol in het foto’s maken, lekker spelen en lachen! Ilse straalde rust uit, heel erg belangrijk om de kindjes op hun gemak te stellen! Je had soms helemaal niet door dat Ilse er was, helemaal niet geforceerd maar lekker speels 😃 Fijne fotograaf! Wij zouden zeker nog een keer met haar willen samen werken.”

Nou, dat klinkt toch helemaal superleuk??! Wil jij ook een leuke fotoshoot van jou, je kindjes of het hele gezin??…

Namens Ilse mag ik alle DITZ klanten van april een leuke korting geven van 20% op een fotoshoot. De actie loopt de hele maand april en is voor iedereen die in april klant is of is geweest bij DITZ. Alle klanten krijgen via de mail meer informatie over deze toffe actie!!

Nou heeft Ilse voor mij superleuke foto’s geschoten die natuurlijk gericht waren op de kleding. Hieronder een kleine greep uit haar fotografie…

En… wist je dat Ilse ook een super leuke moederdag actie heeft?? Ik heb Martijn al even op de hoogte gebracht… een superleuk cadeautje!! Volg Ilse op instagram @fotosvanilse. Op haar instagram account ook meer informatie over de leuke moederdag minishoot.

Nou, genoeg info voor nu… Ik hoop dat jullie allemaal gebruik gaan maken van deze toffe actie…. Heeel erg benieuwd naar de mooie plaatjes…Veel plezier alvast!! 😊❤

XOXO Mayella

#fotografie #kinderfotografie #gezinsfotografie #actie #korting #samenwerken #kleinebedrijfjes #zzp #kinderkleding #gezin #familie #foto’s #fotograaf #fotosvanilse #moederdag #moederdagactie #ditz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *