GIVE-AWAY… uniek 3 in 1 item

Toen ik halverwege 2018 mijn plannen voor deze webshop op papier aan het zetten was, was een van de onderwerpen natuurlijk ‘zoeken naar merken’. Ik had al een flinke wensenlijst maar was ook opzoek naar de merken die ik zelf nog niet kende.

Ik hoef jullie niet te vertellen dat het internet groot is… heel groot. En ik hoef jullie ook niet te vertellen dat het aanbod in kinderkleding groot is. Toch was dit mijn onderwerp… ik ging opzoek naar het ‘anders zijn’ binnen deze branch en zocht nog even verder. Zo ontdekte ik AnalysED, via Etsy. Ik legde contact met Anne-liese en ontdekte een passievolle, creatieve dame met verstand van stoffen en materialen. Anne-liese ontwerpt de kleding zelf, bedrukt de stoffen vervolgens zelf en in samenwerking met een Nederlands naaiatelier worden de collectie’s uitgeleverd. Ze wil haar merk graag klein, uniek en dus bijzonder houden… precies waar ik naar opzoek was. Dus we mailde wat heen en weer, deelde onze visie en uiteindelijk besloten we voor een leuke samenwerking te gaan met als eindresultaat natuurlijk de bijzondere collectie van AnalysED bij mij, DITZ, in de shop.

AnalysED is een merk wat kort op de markt werkt. Dat betekend ook dat er gaandeweg het seizoen af en toe nieuwe producten toegevoegd worden aan de collectie, leuk!! En zo dus ook het nieuwe 3 in 1 product… beanie, sjaal en haarband in 1. Dit nieuwe product viel mij meteen op. Ik was immers nog opzoek naar een leuke unieke give-away voor de eerste 10 DITZ bestellingen.

Dus ik las even verder en ontdekte dat dit toffe item voor jongens en meisjes is, in toffe kleuren die aansluiten op dit modeseizoen met grafische print. Hiermee

kleed je een longsleeve of t-shirt net wat warmer aan en geef je de outfit helemaal een urban look. Ik zag het helemaal zitten en heb ze besteld.

Dus nu… dit toffe item is niet verkrijgbaar in de shop maar geef ik weg aan de eerste 10 DITZ bestellingen met een minimale waarde van €50,-. Dus wil jij graag deze unieke give-away ontvangen en kennis maken met dit unieke merk??… zorg dan dat je er snel bij bent deze maand op www.ditz-kids.nl. Ik heb er 10… en op is dus ook echt op!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *