Kraamcadeautje kopen, wat en welke maat??

De gemiddelde baby begint bij een maatje 50-56. Een lekkere wat vollere baby met een mooie gemiddelde lengte. Maar let op… Maat 50 is vaak alleen maar voor de eerste paar weken en ze zijn een maat 56 meestal met max 3 maanden alweer uit gegroeid. En daarbij vinden toekomstige mama’s het heerlijk om tijdens de zwangerschap te shoppen dus vaak hebben ze al genoeg van deze maatjes in huis.

Let wel op… een tweeling wordt over het algemeen kleiner geboren en zit dan dus ook langer in maat 50-56. Deze kleintjes beginnen vaak met maat 44.

Als ik je mag adviseren zou ik voor een eenling kraamcadeautje altijd beginnen met een maat 62 of zelfs met 68. Hou dan wel rekening met het seizoen. Verwacht iemand in juli/augustus een kindje, koop dan geen zomerkleding in een maat 62. Koop zomerse items in maat 56 of kijk naar de nieuwe wintercollectie.

Een lieve romper met een setje sokjes zijn altijd goed. Welke moeder kan dit nu niet gebruiken?? Een comfortabel setje waar de baby heerlijk warm in is, een leuk shirt wat overal bij kan of een cadeaubon… zodat de nieuwbakken mama zelf iets kan uitzoeken, dan weet je zeker dat je cadeau geslaagd is!!

Kom je er nou helemaal niet uit of twijfel je heel erg??… Laat mij je helpen!! Via het contactformulier kun je mij bereiken. Beschrijf je twijfel en de situatie en ik kijk met je mee voor een passend cadeau.

Voor meer informatie over kledingmaten en bijpassende leeftijden… Kijk dan eens naar onderstaand artikel.

* Kledingmaten en bijpassende leeftijden.

LET OP: De genoemde leeftijden en maten zijn gemiddeld genomen en gebaseerd op verhalen en ervaringen uit eigen omgeving. Ieder kind is anders. Ieder kind heeft zijn eigen

lichaamsbouw en groeicurve. Heb je naar aanleiding van dit artikel toch nog vragen of hulp nodig neem dan gerust contact met mij op!!

#kraamcadeau #kraamcadeautje #kraamkadootje #zwangerschapscadeau #cadeautje #eersteverjaardag #kraamvisite #kraamweek #giftcard #cadeaubon #hulpbijhetkopenvaneencadeautje #leukecadeautjes #zwangerschapsaankondiging #onlinecadeaubon #romper #babysokjes #babycadeautje #baby #newborn #dreumes #peuter #kleuter #babykleding #kinderkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *